avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract furnizare enrgie electrica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract furnizare enrgie electrica

daca sotia a semnat un contract de furnizare energie electrica in numele meu este valabil?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 16:19, 16 Ianuarie 2018
Opereaza o prezumtie de mandat tacit reciproc, contractul fiind valabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de mandat IMACONCEPTENERGY IMACONCEPTENERGY Buna ziua! Contractul de mandat incheiat intre persoana fizica si persoana juridica , in vederea reprezentarii in fata furnizorilor de servicii ( de energie ... (vezi toată discuția)
Cuplu-obligativitati shary_bv shary_bv buna seara, Am o intrebare la o situatie un pic mai delicata si anume, sunt casatorit insa intre noi au aparut o serie de probleme, care nu stiu cum se vor ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract vanzare cumparare autoturism danik28 danik28 in luna aprilie am incheiat un contract de vanzare cumparare pentru un autoturism, contract autentificat la un birou notarial. in ce conditii pot obtine ... (vezi toată discuția)