avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce imi trebuie pt desfasurarea temporara a activitatii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce imi trebuie pt desfasurarea temporara a activitatii la tarabe/standuri?

Societatea mea are sediul social in Bucuresti. Pentru o saptamana imi voi desfasura activitatea in Sibiu, in cadrul unui targ. Am inteles ca pentru aceasta imi trebuie o declaratie sau ceva de genul acesta, dar nu stiu ce anume.... Unde trebuie sa caut, dar mai ales ce declaratie trebuie sa caut?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Declaratia unica - pfa sediul social vs. sediul fiscal radu.fugaciu radu.fugaciu Buna, Am un PFA cu cod CAEN 6202 cu sediul social in Medias jud. Sibiu (acolo am infiiintat PFA-ul in 2011). Intre timp domiciliul meu de PF s-a schimbat in ... (vezi toată discuția)
Firma curatenie ada20088 ada20088 buna ziua, Cati bani ma costa redeschiderea firmei care la momentul acesta are activitatea suspendata ?Ce acte ,avize imi trebuie pt a deschide o firma de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea sediului fifi58 fifi58 firma platitor de tva, cu cifra de afacere pe anul 2016 deja peste plafonul de 100000 euro , cu toate impozitele platite la zi intentioneaza sa schimbe sediul ... (vezi toată discuția)