avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un chirias galagios care deranjeaza vecinii noaptea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un chirias galagios care deranjeaza vecinii noaptea tarziu.Contractul este abia la jumatatea termenului de expirare.Vecinii imi spun sa-l dau afara ca nu mai pot suporta scandalul care il face acolo.

Cum pot sa-l dau afara in termeni legali si cat mai repede posibil?
Cel mai recent răspuns: carmenmitescu , utilizator 11:35, 8 Decembrie 2017
Contractul poate sa fie reziliat pentru neexecutarea obligatiilor, sau poate fi notificata intentia de denuntare unilaterala. Ambele depind de ce anume ati prevazut in contract
Multumesc pt.raspuns!In contract specifica ca rezilierea se face in cazul neindeplinirii obligatiilor,printre care , daca chiriasul are un comportament prin care deranjeaza vecinii.In acest caz, cum procedez? Ii trimit un email prin care ii comunic data la care trebuie sa-mi predea cheile , fara a-i da un preaviz de 30 zile,deoarece acesta nu este prevazut in contract si este din culpa sa.Si in cazul in care nu vrea sa plece trebuie sa-l actionez in instanta si sa astept mult timp pana o sa am hotararea judecatoreasca?

b]Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

Contractul poate sa fie reziliat pentru neexecutarea obligatiilor, sau poate fi notificata intentia de denuntare unilaterala. Ambele depind de ce anume ati prevazut in contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere unilaterala contract inchiriere - proprietar abuziv Cosmin_Andrei Cosmin_Andrei Buna ziua. Am o intrebare privind un contract de inchiriere pe o durata de un an, efectuat in luna septembrie a anului trecut. La Rezilierea contractului este ... (vezi toată discuția)
Razgandire chirias in perioada de preaviz skynetmhmh skynetmhmh Bina ziua Ma lovesc de urmatoarea situatie Am un contract de inchiriere si chiriasul m-a notificat conform contractului cu 30 zile inainte (perioada de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere spatiu monii23 monii23 Buna ziua Ce act trebe emis cand se rezilieaza un contract de inchiriere? (vezi toată discuția)