avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere succesiune

Buna seara.Am o intrebare si anume: parintii mei au murit.Tata are o sora. Bunicii paterni au murit si avem un titlu de proprietate pe un pamant pe numele bunicului. Dezbaterea succesiune cu matusa la pamant presupune 2 etape , respectiv o dezbatere pentru bunica si apoi pentru bunicul?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: icusor , utilizator 10:10, 8 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Daca ambi bunici paterni au decedat atunci veti dezbate bunurile ramase de la iei intr-un singur certificat.
Bunurile se impart in doua parti (cati copii au avut bunicii) egale.
Parta care ar reveni tatalui dumneavoastra se imparte in atatea parti cati copii a avut tatal dumneavoastra.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate denisa-m denisa-m Am primit o copie a titlului de proprietate pentru trei parcele de teren arabil si care impreuna insumeaza 28.300 mp ( in judetul Olt, ), din partea ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre mostenire Asusro Asusro Buna ziua . Se da urmatoarea situatie : Bunicii mei traind undeva la tara intr-o casa mare si cu curte pe masura , au avut 3 copii , cel mai mare o fata acum ... (vezi toată discuția)
Mostenirea dupa tata nila1 nila1 Buna ziua acum 5 luni de zile tatal meu a decedat ,dupa 4 luni de zile si bunicul din partea tatalui a decedat .eu si fratele meu nu stim daca avem vre-un ... (vezi toată discuția)