avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Un minor prin acordul ambilor parinti, poate ramane ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Un minor prin acordul ambilor parinti, poate ramane la bunici, unde locuieste de 10 ani?i

Buna.
A depus avocatul meu toate actele pentru divort.
Nu mai locuim impregna de 10 ani
In tot acest timp copilul a stat cu parinti mei . Noi EU cit si tatal copilului suntem plecati din tara.
El e de acord ca copilul sa ramana in continuare la parinti mei( cel Putin asa mia spus si a vorbit si cu avocatul meu la telefon) a spus acelasi lucru.
Parintilor mei le e teama ca pe parcurs sa nu isi schimbe parerea..
Daca el e de acord in ce consta ancheta sociala?
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2017
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Divort cu minor fara acordul partilor alexandra2610 alexandra2610 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu,cateva informatii in legatura cu divortul,avand in vedere situatia urmatoare: -as vrea sa divortez,insa sotul meu nu ... (vezi toată discuția)
Obtinerea custodia copilului iulik800 iulik800 Buna! Sunt din galati am 26 ani,sunt plecata din tara de aproape 8luni sunt casatorita de 3 ani am o fetita de 1 jum.cu sotul nu ma mai inteleg si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Divort iulik800 iulik800 Buna ziua,v-am mai scris despre un divort cu minor care am avut 1infatisare in noiembrie,el nu sa prezentat,infatisarea si citatia a semnat-o unul din parinti ... (vezi toată discuția)