avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Remuneratie terminare preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Remuneratie terminare preaviz

Buna seara, dupa incetarea preavizului nu ar fi trebuit sa primesc toti banutii....conform contractului de munca( zile lucrate in luna respectiva, bonuri de masa, zile de concediu restante)? In ziua in care s-a facut lichidarea? Sau trebuie sa astept pana la sfarsitul lunii?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 8 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

Legea nu face distinctie in ceea ce priveste plata salariului in cazul incetarii raportului de munca...prin urmare, angajatorul este indreptatit sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz vladchiru vladchiru Sotiei i sa dat un preaviz incepand cu data de 21.09.2015 , conform art.65 din CM (desfiintarea locului de munca din lipsa de comenzi) , urmand ca pe data de ... (vezi toată discuția)
Lichidarea in urma preavizului cipri555 cipri555 astazi 10.01.2017 a fost ultima zi de preaviz dar si ziua de salariu, zi in care ar fi trebuit sa primesc lichidarea pe luna decembrie. Angajatorul mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Despre demisia Eduard sohorianu Eduard sohorianu Dacă eu sunt in preaviz de 20 de zile si am îndeplinit orice cerință .dupa ce mi sa terminat preavizul angajatorul este obligat să facă lichidarea ... (vezi toată discuția)