avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament

buna seara, doresc sa vand un apartament si as dorii sa stiu daca platesc impozit catre stat din vanzarea lui si daca da cat la suta din suma se plateste? va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:23, 8 Decembrie 2017
Daca pretul e mai mare de 450.000 lei, aveti de achitat un impozit de 3%calculat la suma ce depășește 450.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de vanzare-cumparare, un singur apartament vishy88 vishy88 Buna ziua, Dorim sa cumparam un apartament. Sunt doi proprietari dupa succesiune, cu cota parte 1/2. Proprietarii au propus sa facem doua contracte de vanzare ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli vanzator apartament eu1984 eu1984 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce are de achitat un vanzator al unui apartament dupa vanzarea acestuia ? Exista vreun impozit de platit , pe venitul ... (vezi toată discuția)
Impozit vanzare apartament? luiza44 luiza44 buna ziua, doresc o lamurire ca nu mai inteleg nimic din legile astea!!!! locuiesc la bloc si vreau sa mi vand apartamentul si sa mi cumpar o casa sa ma mut la ... (vezi toată discuția)