avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit vanzare apartament?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit vanzare apartament?

buna ziua, doresc o lamurire ca nu mai inteleg nimic din legile astea!!!! locuiesc la bloc si vreau sa mi vand apartamentul si sa mi cumpar o casa sa ma mut la casa , intrebarea e urmatoarea> Daca vand apartamentul trebuie sa platesc impozit la stat din suma primita? si apoi imi cumpar casa la fel platesc imozit la notar? ca nu ma dumiresc ca cu atatea impozite eu cu ce mai raman imi mai ramane bani macar de o garsoniera apoi????? Doamneeeee!!!! lamuriti ma va rog frumos ! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:03, 28 Ianuarie 2018
Nu se mai plateste impozit de anul acesta ,numai daca pretul imobilului ce-l vindeti depaseste 450.ooo lei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Impozitul îl dati la stat, nu la notar.
Din februarie 2017, nu se mai percepe impozit, decât pentru tranzactii mai mari de 450.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe catre stat pentru un teren vandut marinamarina marinamarina Buna ziua , Cat la suta percepe statul din pretul unui teren .Mentionez ca am cumparat un teren de casa in 2015, situatia face sa nu mai pot construi casa ... (vezi toată discuția)
Care sunt taxele care se platesc la vanzarea unui imobil, daca ... Lavanda22 Lavanda22 Care sunt taxele care se platesc la vanzarea unui imobil, daca terenul pe care se afla constructia l-au cumparat amandoi in timpul casatoriei si valoarea ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de vanzare-cumparare, un singur apartament vishy88 vishy88 Buna ziua, Dorim sa cumparam un apartament. Sunt doi proprietari dupa succesiune, cu cota parte 1/2. Proprietarii au propus sa facem doua contracte de vanzare ... (vezi toată discuția)