o persoana inregistrata doar la anaf,care detine casa de marcat ( desfasor activitate de cazare in locuinta proprie) cum se numeste : pfa, pfi sau cum...? scuze pentru exprimare, dar doresc sa stiu acest lucru pentru a vedea ce cheltuieli imi pot deduce
multumesc
Depinde cum sunteti impozitat pe venit real sau pe norma de venit? Cand ati depus declaratia 220 acolo ati optat pentru a plati impozit pe norma de venit, nu (inchiriere camere in scop turistic)? Si in acest caz nu mai puteti sa va deduceti si alte cheltuieli.
Va salut! Am optat pentru a conduce evidenta contabila in partida simpla ( pentru ca am si aceasta posibilitate), adica voi fi impozitat pe venit real.
Va multumesc!
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.