avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce statut am eu ....?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce statut am eu ....?

o persoana inregistrata doar la anaf,care detine casa de marcat ( desfasor activitate de cazare in locuinta proprie) cum se numeste : pfa, pfi sau cum...? scuze pentru exprimare, dar doresc sa stiu acest lucru pentru a vedea ce cheltuieli imi pot deduce
multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: damiana1 , utilizator 22:16, 11 Ianuarie 2018
Depinde cum sunteti impozitat pe venit real sau pe norma de venit? Cand ati depus declaratia 220 acolo ati optat pentru a plati impozit pe norma de venit, nu (inchiriere camere in scop turistic)? Si in acest caz nu mai puteti sa va deduceti si alte cheltuieli.
Va salut! Am optat pentru a conduce evidenta contabila in partida simpla ( pentru ca am si aceasta posibilitate), adica voi fi impozitat pe venit real.
Va multumesc!
Aveti casa de marcat, desi nu sunteti inregistrat la Registrul Comertului? Cum ati obtinut-o, pe CNP?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere camere in scop turistic documente si certificat de clasificare turistica ardeleanadina ardeleanadina pentru act de inchiriere camere din locuinta in scop turistic este nevoie ca unitatea sa aiba certificat de clasificare emis de Min Turismului sau nu ? ... (vezi toată discuția)
Obligatiile celor care realizeaza venituri din inchirierea locuintei personale in regim scop turistic ManuelaSerol ManuelaSerol Va rog sa ma sfatuiti, incerc sa inteleg care sunt obligatiile fiscale si cum se procedeaza in cazul in care doresc sa inchiriez locuinta personala in scop ... (vezi toată discuția)
Inchiriere camere în scop turistic ordin 28/2012 mfp DanciuTraian DanciuTraian Ca persoană fizică, conform Ordinului comun 22/2012 MDRT și 28/2012 MFP, m-am înregistrat la fisc, pentru a putea închiria în scop turistic 2 ... (vezi toată discuția)