avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Poate mă puteți ajuta să găsesc o persoană
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Poate mă puteți ajuta să găsesc o persoană

As vrea sa dau de o persoana care a zburat cu wizzair in data de 23 august 2017 din iasi spre Bologna,Italia la ora 19. Era impreuna cu 2 dintre surorile lui, una dintre ele era cu sotul in capatul avionului, iar alta, Mariana, impreuna cu el ,Gheorghita- cred,erau langa mine pe scaun. Erau intorsi in Romania pentru ca le murise Mama . Locui esce in cartierul Galata din Iasi, aveau bunici in judetul Vaslui, in sat Buhaiesti. El a zis ca e sofer pe camion la o firma in Faenza, 2 fete cu 2 femei diferite, in jur de 45 ani. Sora , Mariana, divorzata . El a zis ca sta la o alta sora in Faenza, care are 2 copii ... As vrea sa l gasesc . Poate ma puteti ajuta
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: MariaAna84 , utilizator 00:50, 9 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot gasi o persoana de care stiu doar cum se numeste? florentinavorosciuc florentinavorosciuc buna ziua ma numesc Florentina si sunt disperata sa gasesc o persoana despre care nu stiu mai nimic doar numele Mite Daniela. (vezi toată discuția)
Amenda pentru ca am sunat la 112? Cristian Bebe Cristian Bebe in primul rand buna seara. as vrea sa prezint o fapta petrecuta acum 1-2 ore. dupa cum spuneam acum 2 ore sora mea impreuna cu alte 2 colege veneau de la ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean indian pojitza pojitza sora mea vrea sa se casatoreasca cu un cetarean indian in india si vrea sa stie daca se mai poate intoarce in tara si daca cetateanul indian ii poate impune ... (vezi toată discuția)