avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda pentru ca am sunat la 112?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda pentru ca am sunat la 112?

in primul rand buna seara.
as vrea sa prezint o fapta petrecuta acum 1-2 ore.
dupa cum spuneam acum 2 ore sora mea impreuna cu alte 2 colege veneau de la scoala ( locuim la tara) pe strada un tanar (20 ani) beat le-a agresat dar indeosebi p sora mea a lovito, a traso de par, a stranso de gat si tot timpuul a tras de ea sa o dezbrace stragandui ca o va viola ( in termeni mai populari :D ca doar atat ii permite educatia)
Am fost la sectia de politie din sat de aici si absolut nimeni dupa care am sunat la 112.. cu o oarecare scarba de a se deplasa din scaun si vorbindu-mi la misto agentul care a raspuns ne-a spus ( mie si mamelor celorlalte 2 fete) sa ne intoarcem la politie ca il anunta pe seful de post, dupa care ne-am intors iar agentul de politie mi-a vb f urat zbierad dc am sunat la 112 asta era tentativa de viol ??
Poate a fost grseala mea poate nu.. eu un simplu elev de clasa XII stiu ca [ tentativa = a incerca ceva iar viol = act sexul fara voia acelei persoane] de acea am spus tentativa de viol..
Apoi ni sa spus sa venim maine cu minorele la sectie.. ni sa spus ca probabil isi va lua o amenda [ care se va baga la impozite] ca na doar nu le-a violat .
Ce putem face pentru a lua mai mult decat o simpla amenda?? mi se pare oribil sa le faci asa ceva unor fete de 14 ani care sunt foarte speriate si sa scape doar cu o simpla amenda..
Va rog un raspuns.. urgent daca se poate..
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 09:17, 22 Ianuarie 2010
Depuneti o plangere scrisa la Postul de Politie din comuna prin care sa descrieti faptele. De preferat ar fi sa va adresati unui avocat care sa va formuleze acea plangere.
Avand in vedere ca este o sesizare prin SNUAU 112 sesizarea exista deja. Se vor efectua cercetari, din cele expuse este o "acostare de persoane", deci o contraventie la Legea nr. 61/1991 rep.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt santajata si amenintata helpmeplease helpmeplease Un baiat are poze cu mine dezbracata si ma ameninta ca o sa le faca publice daca nu fac ce vrea el.(momentan este plecat in Anglia,dar cand o sa vina acasa ... (vezi toată discuția)
Viol asupra unui barbat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului? Ce parere aveti? Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a ... (vezi toată discuția)
Presupus viol laur1979 laur1979 un caz de posibil viol dar probe biologice si martori nu sant nici confirmare de la medicul ginecolog ca ar fii fost ceva urme ffoarte mici nimic ... (vezi toată discuția)