avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

As mai avea o intrebare daca se poate ?De cand a inceput divortul februarie 2017 nu am platit pensie la copil crezand ca se termina repede divortul.nestiind ca dureaza atat timp ,un an ,si la sfatul avocatului nu am platit zicandu.mi ca o sa platesc din urma cand se termina divortul!Imi poate cauza acest lucru ,ma poate baga la abandon de familie?
Plătiți pensia de întreținere când rămâne definitivă hotărârea de divorț și nu va fi nicio problemă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort! andreiii999 andreiii999 Buna seara,va rog frumos imi puteti spune in cat timp se primeste hotararea de divort acasa,in cat se face comunicarea de la ultima infatisare?as dori sa fac ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ..abandon de familie Constantinmariansimion Constantinmariansimion Daca mi-a făcut dosar penal că nu am platit pensie alimentara de 1 an ..ce pot pati maxim? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara nixnix nixnix am o intrebare la care as dori un raspuns in luna aprilie sotul mreu a divortat in urma divortului el ramand cu copilul,ac divort sa terminat in luna ... (vezi toată discuția)