avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare de divort!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare de divort!

Buna seara,va rog frumos imi puteti spune in cat timp se primeste hotararea de divort acasa,in cat se face comunicarea de la ultima infatisare?as dori sa fac apel si imi este teama sa nu treaca timpul de 30 de zile in care pot sa fac apelul!ultimul proces a fost pe 10 noiembrie si nici pana acum nu am primit comunicarea!
Redactarea hotararii dureaza intre 30 zile-6 luni, in functie de incarcatura instantei,

Termenul de 30 de zile curge de la data cand primiti comunicarea.

Pt a va asigura ca nu pierdeti acest termen, verificati periodic la arhiva instantei daca s-a redactat sau nu hotararea.
Va multumesc pt raspuns dar As mai avea o intrebare daca se poate ?De cand a inceput divortul februarie 2017 nu am platit pensie la copil crezand ca se termina repede divortul.nestiind ca dureaza atat timp ,un an ,si la sfatul avocatului nu am platit zicandu.mi ca o sa platesc din urma cand se termina divortul!Imi poate cauza acest lucru ,ma poate baga la abandon de familie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp iese hotararea de divort? mihasava35 mihasava35 Buna seara. In 26 mai 2016 sa pronuntat divortul. Fostul sot nu a contestat hotararea in cele 30 de zile in care o putea face. Intrebarea mea este,in cat ... (vezi toată discuția)
Acțiune de divorț respinsă ca nesusținută. ce pot face? andreiii999 andreiii999 buna seara va rog frumos imi puteti explica ce inseamna acest lucru am avut azi procesul de divort ... (vezi toată discuția)
Divort si plata pensiei alimentare melinaR melinaR buna seara am si eu o intrbare daca sotia nu poate ajunge la divort si acesta se desface fara ca ea sa fie deacord instanta din a doua infatisare acorda ... (vezi toată discuția)