avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ridicare contor Electrica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ridicare contor Electrica

Buna seara! Sunt plecata din Romania de ceva vreme iar baiatul meu a ramas in apartament(locuinta sociala),Cam prin luna august a plecat si el in Anglia si a lasat lumina neplatita.Acum s-a intors acasa dar spre marea noastra surprindere nu mai avem contor la lumina(acesta era pe scara blocului),intrebarea mea este: Pot sa iti ia contorul cei de la electrica?
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:35, 7 Iunie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este una dintre masurile pe care furnizorul de energie electrica poate sa o faca pentru a ase asigura ca locatarul nu se branseaza ilegal la instalatia generala
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contoarele sunt proprietatea firmei de distributie curent electric. In conditiile in care nu s-a platit curentul electric (au existat cu siguranta, mai multe atentionari scrise, trimise prin posta) s-a recura la solutia normala, ridicarea contorului electric si sigilarea alimentarii cu energie a locuintei respective. Remontarea contorului se va putea face in baza unei solicitari scrise, in urma incheierii unui contract, numai contracost (plata restante plus penalizari plus costuri rebransare).
Multumesc!
poate sa ridice contorul , in lipsa clientului , fara se semneze clientul PV de ridicare/inlocuire? multumesc!
Poate, dar nu are semnatura de luare la cunostinta/ confrmare ridicare contor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de instiintare !buna seara!ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa ... got2i got2i Buna seara!Ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa de instiintare de la Enel in care sunt anuntat ca s-au facut verificari la instalatia de ... (vezi toată discuția)
Consider ca este tulburare de posesie v_constantin v_constantin Electrica schimba instalatia de distributie a energiei electrice in bloc si scot contorii din apartamente in spatii comune, respectiv pe hol. Am fost pus in ... (vezi toată discuția)
Pozitionare contor energie electrica si gaze. buna dimineata, ... Ela Pacurar Ela Pacurar Pozitionare contor energie electrica si gaze. Buna dimineata, Locuiesc la parterul unui bloc, toate contoarele de gaze si curent electric ale tuturor ... (vezi toată discuția)