avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am furat de la servici o sacosa de carbune a carui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am furat de la servici o sacosa de carbune a carui prejudiciu este de 50 de lei

Am furat de la servici o sacosa de carbune , a carei prejudiciu este de 50 de lei . Angajatorul si-a recuperat paguba , sunt la prima abatere ce imi poate face ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:22, 10 Decembrie 2017
De cat timp lucrati la acest angajator?
trandafir2 a scris:

De cat timp lucrati la acest angajator?

De 2 ani
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
Dorutzu..., utilizator
In cazuri similare cu al dvs., in anumite conditii, dupa un inventar riguros s-a ajuns la concluzia ca salariatul a sustras de-a lungul timpului bunuri din patrimoniul angajatorului, adica turele de lucru din ultimii doi ani inmultit cu 50 lei per sacosa de carbune, fapta fiind furt in forma continuata si sanctionata penal ca atare. Desigur pentru aceasta angajatorul trebuie sa depuna plangere la politie si sa se faca cercetari. Daca nu depune plangere nu aveti nicio problema, puteti sa stati linistit.
Chiar daca a recuperat paguba, angajatorul are posibilitatea sa va cerceteze disciplinar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputatie + desfacere disciplinar -urgent eujad eujad am 3 salariati chemati la convocare ptr lipsa nejustificata carburant. Conducerea vrea sa le si imput suma si sa le desfac contractul disciplinar . Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Am furat dintr-un magazin andreiiosif andreiiosif Buna ziua, Am furat dintr-un magazin, in care eram angajat, doua obiecte a caror valoare ajunge undeva la 350 de lei. Ulterior, am plecat de acolo, acum ... (vezi toată discuția)
Sustragere bunuri din firma Gogu38 Gogu38 buna seara,am 26 ani si vin cu urmatoarea problema.la sfarsitul lunii septembrie am fost prins la un control de la firma cu bunuri in valoare de 20 lei in ... (vezi toată discuția)