avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbarea domiciliului dupa divort custodie comuna!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbarea domiciliului dupa divort custodie comuna!

Buna ziua! Am si eu o intrebare in urma unui divort la notar de comun acord sa stabilit domiciliul minorului la mama, iar mama vrea sa schimbe domiciliul in alt oras pt un transfer de job si o viata mai buna.tatal nu este de acord cu acceasta decizie! care este procedura pt al instiinta? Cum trebuie procedat? Eu am actele transferului de munca, contractul noului domiciliu am si vorbit deja la gradinita la noua adresa si va fi acceptat dar nu stiu cum trebuie sa procedez! Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
Strdrg, utilizator
Cel mai recent răspuns: Strdrg , utilizator 15:18, 22 Ianuarie 2018
Buna ziua,
In sentinta de divort scrie ca minorul va avea domiciliu la mama.
Daca nu e de acord fie va da el in judecata fie solicitati dumneavoastra prin instanta 9Daca in sentinta este trecuta si adresa efectiva) modificarea acestei adrese.
Il instiintati prin notificare transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire fie direct fie printr-un cabinet de avocat fie printr-un executor judecatoresc.

Buna ziua! Am nevoie de niste sfaturi daca ma puteti ajuta..sunt divortata si sunt in procesc cu tatal copilului pt schimbarea de domiciliu al minorilui in alt judet. Tata copilului nu este de acord cu asta si nu vrea sa semneze transferul la gradinita cum se procedeaza? Acest copil are dreptul la edicuatie! Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere gradinta Strdrg Strdrg Buna ziua! Am nevoie de niste sfaturi daca ma puteti ajuta..sunt divortata si sunt in procesc cu tatal copilului pt schimbarea de domiciliu al minorilui in alt ... (vezi toată discuția)
Instiintare parinte magdacj magdacj Buna ziua, Am o intrebare cu care va rog sa ma ajutati. Sunt divortata de 10 ani si acum locuiesc in Cluj (copilul este la parintii mei in Falticeni, o fetita ... (vezi toată discuția)
Sunt din brăila, am fost căsătorită în constanța, după ... MadyEdyAlex MadyEdyAlex Sunt din Brăila, am fost căsătorită în Constanța, după despărțire mam reîntors însărcinată inapoi în Brăila, copilul născut în Brăila, după ... (vezi toată discuția)