avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Redactarea hotararei judecatoresti
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Redactarea hotararei judecatoresti

Ce trebuie facut pentru a urgenta redactarea hotararei , care nu am primit -o tocmai din aprilie. Am facut si o cerere acum 2 luni si nimic . Multumesc
Cel mai recent răspuns: gianaiona , utilizator 22:09, 10 Decembrie 2017
Se pot depune cereri de urgentare a redactarii.
am depus. acum 2 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti ContSters247399 ContSters247399 am si eu o intrebare. de cate ori se pot face cereri de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti?? am facut o cerere deja si astept si nu a venit ... (vezi toată discuția)
Cerere in vederea redactarii hotaririi ContSters355039 ContSters355039 Vreas sa fac o cerere in vederea redactarii hotaririi deoarece au trecut 30 de zile . Aceata trb depusa personal sau o pot trimite pe fax ? Este ceva tipizat ... (vezi toată discuția)
Hotărâre neredactata de peste 30 zile de la pronuntare. apelul în ce termen se mai poate depune? cyan cyan Au trecut peste 30 zile de la pronuntare iar hotararea nu a fost încă redactata. Petentul a fost la registratura și a solicitat hotararea pentru a face ... (vezi toată discuția)