avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe conturi dupa executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe conturi dupa executare silita

Casa pe care am achizitionat-o cu un credit ipotecar a fost executata silit si vanduta la licitatie. Problema e ca in 2012 cand a avut loc vanzarea pretul nu a acoperit datoria la banca si au rmas ca 15000 lei si deasemeni cam tot atat la financiar , impozite pe teren si cladire. Dupa vanzare am avut si eu si sotul conturile poprite. Dupa atati ani nu s-au prescris aceste datorii? Mentiomez ca nici banca nici fiscul nu au mai intreprins nimic altceva si nici noi nu am avut efectiv nimic pe numele nostru. Mai putem avea vreo relatie cu bancile si cum?

Alte discuții în legătură

Unde se verifica prescrierea AlexGM AlexGM In 2010 mi-a fost declarat scadent anticipat un credit ipotecar. Apoi am fost executat silit si au inceput demersurile pentru recuperarea creantei. ... (vezi toată discuția)
Continuarea executarii silite dupa vanzarea imobilului ipotecat gabi007 gabi007 Buna.In urma unui contract de credit ipotecar incheiat in anul 2007 cu S.C. IFN din cauza crizei economice am ajuns sa fiu executat silit apartamentul fiind ... (vezi toată discuția)
Executare silita Bonaparte33 Bonaparte33 Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit. Banca la care am cea mai mare ... (vezi toată discuția)