avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Model contract de inchiriere incheiat de o persoana ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Model contract de inchiriere incheiat de o persoana care are procura in acest sens

Buna ziua,
In cazul in care am imputernicire sa inchei un contract de inchiriere, contractul se va face in numele proprietarului si eu semnez in calitate de imputernicit, sau inchei contractul direct intre mine (ca si imputernicit) si chirias (fara mentionarea proprietarului)?
Ma puteti ajuta si cu un model in acest sens?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:04, 11 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se trec datele de identificare ale proprietarului, conform actului de identitate (nume, prenume, cnp, adresa, serie, numar, data eliberării, instituția emitenta).
Datele de mai sus trebuie menționate și în cazul dvs si al celui care închiriază. Domiciliul proprietarului va continua să fie acolo, indiferent de faptul că imobilul se închiriază. Resedinta este cea din străinătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere student strain - rezidenta + anaf (finante) - acte necesare darkvisio darkvisio Buna ziua, De curand un student strain a inchiriat apartamentul meu. El m-a rugat sa ii dau actele necesare pentru rezidenta (cele legate de spatiul de ... (vezi toată discuția)
Model contract inchiriere persoana fizica magnifiq magnifiq Buna seara,ma puteti ajuta cu un model de contract de inchiriere(apartament)? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Clauza in contractul de inchiriere spatiu ContSters75393 ContSters75393 Doresc sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial pe o durata de 3 ani dar am o nelamurire in cazul in care firma nu m-ai da randament pot rezilia ... (vezi toată discuția)