avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ordonanța Guvenrnului privind majorarea salariilor ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ordonanța Guvenrnului privind majorarea salariilor celor care lucreaza cu fonduri europene

Bună ziua,
Vă rog să -mi spuneți care este numărul OG /2017 prin care s-a aprobat majorarea salariilor celor care lucrează cu fondurile europene, am înțeles că a fost publicată in MO de joi 7 decembrie 2017 ( care este numărul MO?)
mulțumesc

Cel mai recent răspuns: popava , utilizator 16:52, 11 Decembrie 2017
am găsit,
Majorarea salarială a personalului implicat în gestionarea proiectelor finanțate din fonduri europene nerambursabile a fost decisă prin intermediul Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 91 pentru modificarea și completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, actul normativ fiind publicat vineri în Monitorul Oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea cadru 153/2017 lazar.silvia lazar.silvia Conform art. 16 alin. 1 din Legea cadru nr. 153/2017 – Salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, ... (vezi toată discuția)
Conform art. 16 alin. 1 din legea cadru nr. 153/2017 – salarizarea ... mihaidascalu44 mihaidascalu44 Conform art. 16 alin. 1 din Legea cadru nr. 153/2017 – Salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, ... (vezi toată discuția)
Spor membru echipă fonduri europene - primarie krom6 krom6 Am o nelămurire, este legal să primească un salariat o majorare (25%) pentru implementare proiect din fonduri europene, dacă are gradatia 5 (coeficient ... (vezi toată discuția)