avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie concediu pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie concediu pentru cresterea copilului

Buna ziua !
O intrebare am si eu daca ma puteti ajuta !
Sotia din ianuarie 2018 nu o sa mai lucreze (se fac restructurari), sa zicem ca in februarie -martie ramane insarcinta urmand sa nasca in decembrie 2018, Sotia a lucrat la firma respectiva din ianuarie 2016. poate primi indemnizatia lunara pt crester copil ? (chiar daca nu e salariata)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 11 Decembrie 2017
data nasterii : decembrie 2018

perioada eligibila pentru CCC: ianuarie 2017 - decembrie 2018

In speta, va beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! - indemnizație creștere copil petana12 petana12 Sunt insarcinata, a fost o sarcina surpriza, iar de la inceputul lunii septembrie mi-am dat demisia de la firma la care lucrez, mentionez ca lucrez din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pfa MLCristina MLCristina Buna ziua! Sunt pfa din 7 martie 2017, cu 6 luni inainte adica din septembrie nu am mai avut contract nicaieri. Acum, sunt insarcinata si termenul e pe 1 ... (vezi toată discuția)