avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incunviintare executare silita fara sedinta
Discuție deschisă în Executare silită

Incunviintare executare silita fara sedinta

Nr. unic (nr. format vechi) : 3xxx/338/2017
Data inregistrarii 05.12.2017
Data ultimei modificari: 05.12.2017
Sectie: Judecatoria Zarnesti
Materie: Civil
Obiect: încuviinţare executare silită CONTRACT DE CREDIT NR. xxxxxx/17.12.2014
Stadiu procesual: Fond

La partea Sedinte : nu exista informatii.

Asta inseamna ca nu s-a admis inca executarea silita intrucat nu a existat inca o sedinta pt acest lucru?
ce ma sfatuiti sa fac? Sa contactez BEJ pentru a vedea despre ce este vorba? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters450643 , utilizator 19:09, 13 Decembrie 2017
Buna ziua! Imi poate lamuri si mie cineva acest aspect, va rog! Multumesc frumos!
La momentul asta nu aveti ce face. Asteptati sa vina adresa de poprire si daca aveti motive - depuneti contestatie la executare.
Buna ziua,

Dupa admiterea incunviintarii executarii silite, in cat timp vine somatia la domiciliu? Multumesc?
Depinde in cat timp este redactata si comunicata incuviintarea. Poatea sa dureze o luna, doua. Nu exista o practica unitara.
Pana instanta nu dispune asupra cererii de incuviintare a executarii silite nu aveti decat sa va interesati la executor si eventual daca aveti obiectiuni asupra acestei cereri puteti formula o cerere la executor.
Desi in practica cele mai numeroase cereri sunt admise este posibil sa fie si respinsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc-executare silita Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu In decembrie 2011 am imprumutat de la Provident 700 RON, am tot achitat cca. 300-350, in 2012 nu am mai putut plati fiindca suma nu mai scadea. Am fost ... (vezi toată discuția)
Dezinvestire - am citit definitia dar nu inteleg in cazul de mai jos deleboda deleboda Buna seara! Am un credit nerambursat la o banca, astazi cautam ceva pe portalul judecatoriei si am gasit doua dosare deschise de un ... (vezi toată discuția)
Executare silita buiavasi buiavasi Cum aflu ziua si completul care judeca un dosar de executare silita, este vorba despre dosarele nr.30392/4/2017 si 30393/4/2017 de la jud.sector 4, eu am ... (vezi toată discuția)