avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prescriere datorie comerciala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prescriere datorie comerciala

Buna ziua !
Acum aprox. doua luni am semnat un contract de furnizare internet si televiziune. O luna mai tarziu am fost deconectat de la servicii. Am sunat la firma respectiva si mi-au spus ca motivul deconectarii este neachitarea a doua facturi de-acum aprox. 5 ani. Eu uitasem de aceste facturi si nu am primit in ultimi trei ani nicio o instiintare de la ei. Din ce am citit, am inteles ca datoria ar trebui sa fie prescrisa. Firma respectiva ma obliga sa platesc acele facturi restante altfel nu imi furnizeaza serviciile in continuare. Intrebarea mea este : Daca datoria s-a prescris, firma are dreptul sa-mi suspende serviciile obligandu-ma sa platesc acele datorii? Nu ar fi trebuit sa-mi comunice despre aceasta datorie cand am semnat contractul? Va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2017
pricorneliu, utilizator
Nu prea ar trebui sa aiba legatura una cu cealalta decat daca regulile de furnizare a serviciilor nu contin astfel de clauze. sau contractul sau alt document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata din partea unei societati de recuperari Andreii Gheorghe Andreii Gheorghe Problema mea este urmatoarea : acum aprox 15 luni am anulat contractul cu o firma de internet datorita unor probleme dintre administrator si acestia . Acum ... ... (vezi toată discuția)
Referitor la garantie (rebransare gaz) danafancsali danafancsali - In data de 13 august 2013 a fost intrerupta furnizarea gazelor naturale la adresa sus mentionata datorita neachitarii facturilor reprezentand contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Intrerupere furnizare gaze naturale popescu90 popescu90 Am mai gasit o postare cu acest subiect care n-a primit inca raspuns. In cazul meu deconectarea s-a facut la doua zile dupa ce am platit la banca cu o factura ... (vezi toată discuția)