avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis auto

am permisul suspendat in judetul buzau. eu sunt din ploiesti
am depus contestatie dar nu am timp sa ajung la buzau sa imi ridic certificatul de grefa si implicit permisul.
ma poate ajuta cineva cu o alta solutie? una care sa nu implice deplasarea la buzau? sau o prelungire a dovezii actuale?
Cel mai recent răspuns: Diana Cioroiu , Avocat 00:36, 12 Decembrie 2017
Posibilitatea prelungirii dovezii actuale nu exista (sunteti in contraventional, nu penal) iar permisul va vine in orasul de domiciliu in 15 zile de la data savarsirii contraventiei. Puteti doar incerca sa rugati pe cineva din Buzau sa va ia certificatul de grefa( chiar daca ar trebui sa fiti personal sau prin reprezentant) si sa vi-l trimita prin posta. In prelabil sa formuleze si o cerere de eliberare certificat grefa si o taxa de timbru de 1 leu pe care sa le depuna la registratura.
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
Diana Cioroiu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal 15 zile - plangere contraventionala (permis suspendat 90 de zile) Nicoleta Sisca Nicoleta Sisca Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Daca termenul legal de 15 zile pentru depunerea contestatiei impotriva PV ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto nicolaeana1980 nicolaeana1980 Buna. Ma numesc Ana si pe 05.07 am fost oprita de politie in intersectia Dorobanti cu Charles de Gaulle pt ca am \"fortat galbenul\". Nu am semnat procesul ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala claudiaaydogan claudiaaydogan Problema consta in urmatoarele : mi-a fost retinut permisul duminica pt depasire in zona de actiune a indicatorului depasire interzisa....de fapt, nu este ... (vezi toată discuția)