avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pt cresterea copilului

Buna ziua, sunt o persoana cu handicap gradul 1 grav, eu iau indemnizatie de handicap si indemnizatia de insotitor, am2 sunt pe numele meu. As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului? in aprilie urmeaza sa nasc. eu am gasit undeva ca e posibil 48% din venit, dar nu stiu daca e adevarat....

Alte discuții în legătură

Tata poate primi indemnizatie de insotitor pentru un copil cu handicap de gradul 1 grav, mama fiind in acelasi timp asistent personal al copilului angajata la primaria de domiciliu Nicusor79 Nicusor79 -copilul are 8 ani -am aflat ca se poate dar vrea sa stiu sigur, concret pe nr. articol, text de lege, pentru ca multi functionari din primarii ori nu stiu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor acordata minorului cu handicap grav katharina.kiss katharina.kiss buna ziua sunt mama unei fetite ce detine certificat de handicap grad grav si care in curand va implini 3 ani . in prezent copilul beneficiaza de urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Insotitor copil cu handicap în paralel cu indemnizatie crestere copil Petronel1982 Petronel1982 Bună!Urmează sa înșir o întâmplare aici și sper ca cineva va învăța ceva din ăsta de asemenea sper sa găsesc ajutor din partea unui consultant. ... (vezi toată discuția)