avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Doresc să depun o plângere pentru distrugere. Pot ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Doresc să depun o plângere pentru distrugere. Pot folosi ca dovadă filmarea pe care o am?

Buna ziua!

Am invitat la mine o cunostiinta de pe internet. Azi a fost a doua oara. Am stat la discutii vreo 40 de minute si mi-a venit geniala idee sa-i dezvalui ca ii cunosc adevarata identitate, diferita de ceea cu care s-a prezentat online. La care s-a infuriat si a inceput sa-mi tranteasca lucruri care ii erau la indemana de pamant. Mi-a distrus niste pahare ceva mai scumpe. (Iar mocheta e plina de cioburi. A aruncat cu toata puterea, chiar mi s-a facut frica.)

In asemena cazuri ("cunostinte" de pe net) intotdeauna las sa mearga o camera ascunsa. La fel s-a intamplat si cu cele doua ocazii in care m-a vizitat aceasta persoana.

Doresc sa depun plangere pt. distrugere.
Pot folosi parte a inregistrarii de azi in care se vede cum tranteste paharul de pamant si zbiara ca-mi va distruge tot in casa, chiar daca filmarea s-a facut fara acordul sau stiinta persoanei respective?
Martori nu am.
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Radu Palu , utilizator 12:26, 12 Decembrie 2017
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic puteți depune plângere, Nu se știe însă dacă filmarea dvs. poate fi admisă ca probă, după cum nu se știe dacă cineva poate fi tras la răspundere penală pentru spargerea unor pahare.
Poate reușiți să uitați incidentul și , cel mai important, încercați să nu mai invitați persoane cunoscute pe net. Nu știm în ce scop ați făcut invitația, însă, dacă tot ați făcut-o, ați fi putut să respectați dorința persoanei sau ideea sa că s-a prezentat sub o identitate diferită de cea reală. Ar trebui să admiteți că ați provocat-o și să vă asumați cele întâmplate.
Care ar fi argumentul, in opinia dvs, contra admiterii filmarii ca proba?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmare fara acordul persoanei cristianM2014 cristianM2014 Buna ziua, Sunt intr-o situatie foarte complicata in momentul de fata. In urma cu aproximativ o luna sotia, la insistentele si manipularile unui ... (vezi toată discuția)
O ruda a patruns in locuinta fara voia mea iar acum nu stiu cum sa o evacuez MihaiEnache MihaiEnache Ruda este un unchi ce a stat in apartamentul unde locuiesc acum(cel in care a patruns)el inca are buletinul cu adresa unde stau eu chiar daca eu am cumparat ... (vezi toată discuția)
Vecinul ma hartuieste si ma filmeaza Darcleu Darcleu Buna ziua, de 4 ani s-a mutat o familie langa noi. Au inceput cu procese pentru pamant, ne-au trimis sanepidul pentru cocina de porci,controale pentru fosa ... (vezi toată discuția)