avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Detalii despre autoritatea părintească exclusivă
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Detalii despre autoritatea părintească exclusivă

Buna seara daca sunt divortata de 8 ani si fostul sot nu a platit pensia alimentara care a fost impusa de lege cu toate ca am depus cel putin 3 dosare la politie fars rezolvare pe motiv ca nu are legal servici as vrea sa stiu ca numi permit un avocat sa ma sustina as vrea sa stiu ce trebuie facut si daca se poate da custodia copiilor totala caci si asa doar eu muncesc sii cresc ce trebuie facut caci la politie degeaba
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Nu e temei de autoritate exclusiva. Bunuri pe numele lui nu are?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 minori si un eventual partaj ContSters293525 ContSters293525 Buna ziua,se implinesc 90 zile de cand sotia a parasit domiciliul conjugal,a depus actele de divort actualmente traind in concubinaj cu alta persoana. Eu ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna- neplata pensie alina_20 alina_20 Buna seara daca sunt divortata la notar cu un copil minor pe care il cresc eu dar cu custodie comuna pot sa deschid un proces la tribunal pt a avea doar eu ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva mama ContSters500418 ContSters500418 Buna ziua, As vrea sa stiu in caz de divort in ce conditii pot obtine custodie deplina, daca tatal nu s-a implicat deloc in cresterea copilului, nu are bunuri ... (vezi toată discuția)