avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decontare cheltuielilor de transport
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decontare cheltuielilor de transport

Din anul 2012 sunt politist. In perioada 2012-2017 am lucrat in jud.Calarasi, avand domiciliul stabil in Calarasi. In 2017 ca urmare a promovarii unui concurs, am fost mutat in interesul serviciului in jud.Arges. Cu aceasta ocazie, mi-am stabilit domiciliul in mun.Pitesti, care se afla la o distanta de 20 km fata de localitatea unde am fost mutat in interesul serviciului. Am solicitat decontarea transportului si mi-a fost respins.
Motivul? Potrivit pct. 19 din OMAI 136/2004, „Decontarea cheltuielilor de transport, în condițiile prevăzute la art. 1-3 din hotărâre se face si în următoarele situații: a) la mutarea în interes de serviciu”, situație în care eu nu mă aflu,Ultimul alineat al pct. 19 lit. a) prevede: „Nu beneficiază de aceste drepturi polițiștii mutați la cerere sau care, din motive personale, își stabilesc domiciliul în altă localitate decât cea prevăzută prin ordinul de mutare".

Ce e de facut ?

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuielilor de transport vladou vladou Bună ziua. Din anul 2012 sunt politist si dupa absolvirea scolii am fost numit în prima funcție în localitatea X, eu având domiciliul în localitatea Y, ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta augustinsavescu augustinsavescu Buna ziua. Am o speță în legătură cu decontarea navetei la și de la locul de muncă. Sunt cadru militar si in urma unui concurs organizat de unitate am ... (vezi toată discuția)
Acordarea cheltuielilor de transport la mutarea la ordin rule rule am fost mutat in cadrul unitatii la o subunitate aflata la 60 km de resedinta.conf ord 51din7aprilie2014 as avea dreptul dar mi-au dat raspuns ca nu ma ... (vezi toată discuția)