avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare naveta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare naveta

Buna ziua. Am o speță în legătură cu decontarea navetei la și de la locul de muncă.
Sunt cadru militar si in urma unui concurs organizat de unitate am trecut pe altă functie in cadrul aceleiasi unități,dar locul de desfășurare al serviciului este la 35km față de locul de domiciliul. Una dintre condițiile de participare la concurs a fost de întocmirea unei cereri (raport) prin care î mi exprim dorința de a participa la concurs si că îndeplineasc criteriile de selectie.În urma probelor am fost declarat admis. Timp de un an mi sa decontat naveta dar după venirea altui șef au ajuns la concluzia că am venit la cerere pe noua functie si nu se mai poate deconta naveta.EU am facut o cerere de participare la un concurs la cere au participat mai multi pretendenti,nu am facut raport de mutare pe o functie libera
Ultima modificare: Vineri, 5 Iulie 2019
augustinsavescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: augustinsavescu , utilizator 13:17, 8 Iulie 2019
Decontarea prevazuta la alin. (1) se acorda in urmatoarele conditii:

a) unitatea la care politistii au fost numiti, mutati, imputerniciti, repartizati ori incadrati nu le poate asigura locuinta de serviciu sau de interventie ori nu li se poate asigura cazarea in caminul de garnizoana sau in incinta unitatii, intr-un spatiu de locuit corespunzator;

b) au aprobarea sefului unitatii, prin dispozitie zilnica, pentru deplasarea zilnica la si de la locul de munca in localitatea in care au domiciliul sau resedinta.

(3) Decontarea abonamentelor se face pentru o distanta cuprinsa intre 5 si 70 km. In situatia in care deplasarea se efectueaza pe o distanta mai mare de 70 km, determinarea sumei de decontat se face pe baza unei adeverinte privind tarifele de transport pentru limita de 70 km, eliberata de societatile de transport si prezentata de politistul care efectueaza deplasarea.
In dispozitia primita dupa admiterea la concurs ce se mentioneaza, numit , incadrat sau mutat ?
Ultima modificare: Duminică, 7 Iulie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Numit în prima functie
Numit în prima functie

Cornel Vasile a scris:

In dispozitia primita dupa admiterea la concurs ce se mentioneaza, numit , incadrat sau mutat ?

Numit în prima functie

augustinsavescu a scris:

Numit în prima functie

Cornel Vasile a scris:

In dispozitia primita dupa admiterea la concurs ce se mentioneaza, numit , incadrat sau mutat ?



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea cheltuielilor de transport la mutarea la ordin rule rule am fost mutat in cadrul unitatii la o subunitate aflata la 60 km de resedinta.conf ord 51din7aprilie2014 as avea dreptul dar mi-au dat raspuns ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Bani de naveta vlademi vlademi buna ziua,am o nemlamurire.in 2008 m-am transferat de la Bacau la Botosani la cerere unde in cele din urma am fost repartizat la 36km de Botosani unde fac ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)