avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada de circulatie

Va salut. pe data de 12.08.2017 am avut un accident pe Autostrada Soarelui , aproape de Constanta pentru nepastrarea distantei. Din cauza acestui accident am avut nevoie de spitalizare 3 luni iar dovada pe care mi a dat o dl politist a expirat pe data de 27.08.2017. Eu fiind in spital nu am avut cum sa mai conduc.. eu locuiesc in Buc. intrebarea mea este unde imi pot prelungii dovada de circulatie , avand in vedere ca aceasta dovada de conducere mi a fost eliberata in constanta iar eu fiind din Buc ???
Cel mai recent răspuns: Ddorel18 , utilizator 02:18, 12 Decembrie 2017
Cu siguranta in situatia dvs.s-a apelat 112, s-a efectuat constatare la fata locului si s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, care este pe rolul Politiei/ Parchetului din aria teritoriala a locului producerii evenimentului rutier. Procurorul de caz va prelungeste dovada din 30 in 30 zile , in acel loc, pana la solutionarea dosarului penal.
Va multumesc foarte mult. maine am plecat spre constanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,în data de 04.11.2020,am fost implicat intr-un accident ... Ionel octavia Ionel octavia Bună ziua,în data de 04.11.2020,am fost implicat intr-un accident rutier unde in urma neacordarii de prioritate m-am ales cu permisul reținut și am avut ... (vezi toată discuția)
Vatamare usoara din culpa myhay_elsym myhay_elsym Buna ziua. Pe scurt , iata ce s-a intamplat. Am lovit din spate( nu i-am deformat decat bara spate) o masina in care se aflau 4 persoane. Pa locul din fata ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima danyell_crystyan danyell_crystyan in 16 decembrie 2015 am acrosat cu masina un pieton care se afla pe mijlocul drumului la 10-15 metri dupa o trecere de pietoni.precizez ca eram in afara ... (vezi toată discuția)