avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua,în data de 04.11.2020,am fost implicat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua,în data de 04.11.2020,am fost implicat intr-un accident ...

Bună ziua,în data de 04.11.2020,am fost implicat intr-un accident rutier unde in urma neacordarii de prioritate m-am ales cu permisul reținut și am avut dovadă până la data de 19.11.2020.Mentionez,că în accident nu a rezultat victime și nici zile de spitalizare și totuși sunt cercetat penal.Accidentul a avut loc în București în sectorul 3,eu sunt din Constanța. Nu știu cum să fac prelungirea dovadei de circulație acum cu această pandemie...Constanta fiind în Carantină. Mă puteți ajuta cu un răspuns în acest sens?Mulțumesc!
Care este articolul de cod penal, pentru care se cerceteaza ? Dvs. spuneti ca nu au fost victime.
Nu se intelege pentru ce anume s-a deschis dosar penal, dar avand in vedere ca vi s-a eliberat dovada cu drept de circulatie, banuiesc ca este vorba de vatamare corporala din culpa. In ceea ce priveste prelungirea dreptului de circulatie, nu trebuie sa faceti momentan nimic, se prelungeste automat in aceasta perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada de circulatie Ddorel18 Ddorel18 Va salut. pe data de 12.08.2017 am avut un accident pe Autostrada Soarelui , aproape de Constanta pentru nepastrarea distantei. Din cauza acestui accident am ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am avut un accident usor in data de 21.11.2020 la ... Cornel Cornel Cornel Cornel Buna seara, Am avut un accident usor in data de 21.11.2020 la ora 18 am recunoscut că sunt vinovat ptr ca nu am respectat distanța ,cel din fata a franat si ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara victime cu dosar aordodi aordodi Bună ziua Acum 2 săptămâni soția a fost implicată în accident rutier datorită neacordării de prioritate într-o localitate. La fața locului a fost ... (vezi toată discuția)