avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce drept am ca si nepot.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce drept am ca si nepot.

Bunicul meu a fost mostenitor pe doua case an aceiasi curte si 3.8ha tatăl meu a fost unicuunicul lor fiu a decedat la doua luni an urma a decedat bunicul la un an an urma a decedat si bunica .am rămas eu cu sora si mama.mama an 1991 a facut cerere la Primărie pentru DTP an 1997 i sa eliberat DTP pe numele mamei.cu 5 ani in urma după ce mama ansurat mama ia vândut una din case si tot terenul sorei cu clauza de antretinere fara ca eu sa stiu.anul acesta mi au facut proces de evacuare din casa an care stau eu sotia si cu cei doi minori ai mei.am castigat procesul.la randul meu am dat o an judecata sa anuleze Titlul am pierdut procesul pe excepție precum ca am fost dezinteresat de Proprietate. Problema este ca eu mama nascut aici am crescut si la randul meu am investit an ambele case am fara la banca .va rog sami spuneti ce am de facut.

Alte discuții în legătură

Ce drepturi mi se cuvin dupa bunicii proprietari. Nicu Nita Nicu Nita Buna dimineata. Tatăl meu a decedat amintea bunicilor bunicul la 2 luni an urma iar bunica la un an .Bunicii au fost proprietarii a 2 case si 3.8ha ... (vezi toată discuția)
Ce drept are nora după socrii decedați? Nicu Nita Nicu Nita Buna dimineata. Cu anii an urma tatăl meu unicul fiu al bunicilor a decedat amintea bunicilor .la 2 luni de la decesul tatălui a decedat bunicul iar la un ... (vezi toată discuția)
Succesiune /informații RodicaAurica RodicaAurica Succesiune /informații Buna ziua, Va solicit ajutorul pentru o situație foarte complicată. Suntem mai multi frați și părinti noștri au decedat în ... (vezi toată discuția)