avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce drepturi mi se cuvin dupa bunicii proprietari.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce drepturi mi se cuvin dupa bunicii proprietari.

Buna dimineata. Tatăl meu a decedat amintea bunicilor bunicul la 2 luni an urma iar bunica la un an .Bunicii au fost proprietarii a 2 case si 3.8ha am ramas eu sora si mama nora bunicilor.mama an 1991 cand noi eram minori a depus cerere la Primărie pentru eliberare DTP. An 1997 sa eliberat DTP pe numele mamei adica.sa eliberat TDP pe numele nurorii. an urma cu 5 ani mama a vândut una din case plus tot terenul sorei mele fara ca eu sa stiu.mai nou anul acesta mia facut proces de evacuare din casa unde locuiesc eu sotia si cei doi minori ai mei .procesul lan castigat.la randul meu i am facut si eu proces pentru anulare T DP răspunsul mi la dat an defavoarea mea pe excepția ca as fi fost dezinteresat.casele rămase de la bunicii mei fostii proprietarii eu le am renovat am crescut aici locuiesc aici am construit baie bucătărie cum se p0ate spune ca am fost dezinteresat cand am si tata la banca pentru ca am construit de unde sora si mama vor sa ma dea afara la 44 ani anpreuna cu minorii mei spunetimi va rog din suflet ce am de facut.

Alte discuții în legătură

Ce drept are nora după socrii decedați? Nicu Nita Nicu Nita Buna dimineata. Cu anii an urma tatăl meu unicul fiu al bunicilor a decedat amintea bunicilor .la 2 luni de la decesul tatălui a decedat bunicul iar la un ... (vezi toată discuția)
Ce drept am ca si nepot. Nicu Nita Nicu Nita Bunicul meu a fost mostenitor pe doua case an aceiasi curte si 3.8ha tatăl meu a fost unicuunicul lor fiu a decedat la doua luni an urma a decedat bunicul la ... (vezi toată discuția)
Succesiune /informații RodicaAurica RodicaAurica Succesiune /informații Buna ziua, Va solicit ajutorul pentru o situație foarte complicată. Suntem mai multi frați și părinti noștri au decedat în ... (vezi toată discuția)