Buna dimineata. Cu anii an urma tatăl meu unicul fiu al bunicilor a decedat amintea bunicilor .la 2 luni de la decesul tatălui a decedat bunicul iar la un an bunica am ramas an urma 2 copii si mama adica nora moștenitorilor bunicul a fost moștenitorul a doua case si 3 .8ha .an 1991 mama nora bunicilor a depus cerere la Primărie pentru a elibera T DP pe numele ei fiindca eu si sora eram minori.an 1997 i sa eliberat DTP pe numele ei.cu 5 ani an urma ia vândut sorei o casa care este an aceiasi curte plus tot terenul fara ca eu sa stiu.anul acesta sora cu mama mi au facut proces de evacuare din casa 2 care se afla an aceiasi curte unde locuiesc cu sotia si cei doi minori ai mei. Am castigat procesul de evacuare.la randul meu am deschis proces de anulareaTDP de pe numele mamei care vroia sa ma dea afara.an Instanta sa dat ras an defavoarea mea prin exceptie ca as fi fost dezinteresat de propietate. Eu nu am parasit proprietatea lăsată de bunici fiindca aici am crescut si stau la randul meu si cu cei doistranepotii ai bunicilor.am renovat cele doua case sora nu lucra pe vremea când eu investesc an case am construit baie bucătărie si mai multe altele ce se face pe am ca case.va rog sami spuneti eu chiar nu am drept.
romascanu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Vă înțeleg nerăbdarea (o să sterg mesajul dublat) însă speța aceasta nu este de forum.
Eu aș putea să ghicesc CUM a ajuns ... muma dvs. beneficiara averii bunicilor dvs. (în defavoarea copiilor ei minori - dvs. și sora dvs. - singurii moștenitori ai bunicilor, în calitate de nepoți de fiu PREdecedat). Dar nu cred că vă ajută.
Ar trebui văzut ce se mai poate face în funcție de date și acte concrete. Aveți/există, bunăoară, certificate de moștenitor după bunici? După tată? Ar trebui să mergeți înr-un birou de avocat cu toate actele grămadă.
Vorbiți de două procese care s-au purtat. Or, este dificil să-și dea cineva cu presupusul fără să fi văzut vreo hartie. Au fost multe bazaconii făcute din „știința” celor pusi prin comisii în vremurile despre care vorbiți.
Mostenire
RobyRms
Tatal meu a decedat de curand....ma intereseaza daca bunicul meu are vreun drept la apartamentul care era pe numele tatalui meu inainte sa moara (vezi toată discuția)