avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Ajutor incalzire
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Ajutor incalzire

Buna ziua. Am o situatie nemaiîntâlnită de colegii mei... Un beneficiar al Legii 416/2001 (ajutor social) a fost pus in plata cu data de 1 oct 2017, la sfarsitul lunii noiembrie 2017 a decedat. Nu era casatorit, nu avea copii, locuia cu mama sa. In luna decembrie, s-au ridicat ajutoarele de incalzire pentru acesti beneficiari de ajutor social si i s-a cuvenit si lui plata ptr o luna, adica ptr noiembrie, la ajutor de incalzire, Intrebarea mea este: cum procedeaza acum? Da banii mamei lui, sau ii depune inapoi la Trezorerie? Nu este o suma mare, dar sa fie corect... Multumesc frumos. Unde gaseste in lege scris acest lucru?

Alte discuții în legătură

Ajutor înmormântare Anayram2009 Anayram2009 Bună seara ...eu asigurată...mama pensionară... fratele meu a decedat ,36 de ani ..era asistat social ..de la casa de pensii nu primeste nici un ajutor ..am ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru incalzire vasyviasu vasyviasu Exemplu: Sunt beneficiar al legii416/2001 si am in componenta familiei 4 persoane suntem 2 adulti si 2 copii . Care este cuantumul in lei pe care trebuie sal ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru incalzire vasyviasu vasyviasu Exemplu:Am o familie compusa din 4 persoane:2 adulti si 2 copii suntem beneficiari de ajutor social in baza legii 416/2001 ,locuim la tara si incalzirea este ... (vezi toată discuția)