avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Prescriere dobanzi
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Prescriere dobanzi

in august 2016 institutia in cale lucrez a avut un control perodic de la curtea de conturi si au constatat niste sume acordate in plus la o hotarare judecatoreasca. platile in plus curgeau incepand cu aprilie 2013, decizia cc de percepere dobanzi pentru sumele incasate in plus este din sept 2016, decizia de imputare a institutiei din noiembrie 2017. din aprilie 2013 se prescrie ceva? de la ce date?
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:49, 2 Ianuarie 2018
Fiti mai explicit: cine si ce trebuie sa platesca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac în caz de prescripție marcelctin marcelctin in august 2016 institutia in cale lucrez a avut un control perodic de la curtea de conturi si au constatat niste sume acordate in plus la o hotarare ... (vezi toată discuția)
Imputari în urma controlului curții de conturi L3onard L3onard Buna ziua! Sunt casier la o primărie de comuna din anul 2017, când am intrat pe postul de casier, am preluat gestiunea prin tr-un proces verbal de predare- ... (vezi toată discuția)
Tardivitate decizie imputare functionar public aisaelena aisaelena In urma unui control al Curtii de Conturi la o institutie publica s-a stabilit un prejudiciu in patrimoniul acesteia si, in luna august 2011, s-a emis ... (vezi toată discuția)