avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Imputari în urma controlului Curții de conturi
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Imputari în urma controlului Curții de conturi

Buna ziua! Sunt casier la o primărie de comuna din anul 2017, când am intrat pe postul de casier, am preluat gestiunea prin tr-un proces verbal de predare- primire. Exista posibilitatea ca instituția de control Curtea de conturi să îmi impute sume de bani nerecuperate de la contribuabili, cu precizarea faptului că majoritatea sumelor sunt prescrise încă de prin 2016, și eu sunt pe funcție din august 2017, in ultimii 3 ani m-am ocupat de executari silite, dar citind fisa postului, in aceasta se stipulează doar despre legi ale gestiunii. Exista vreun risc că curtea să îmi impute sume dat fiind faptul că nu mă ocup de executari silite, cel puțin așa reiese din fisa postului? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 27 Iunie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Prescriere dobanzi marcelctin marcelctin in august 2016 institutia in cale lucrez a avut un control perodic de la curtea de conturi si au constatat niste sume acordate in plus la o hotarare ... (vezi toată discuția)
Cai de atac în caz de prescripție marcelctin marcelctin in august 2016 institutia in cale lucrez a avut un control perodic de la curtea de conturi si au constatat niste sume acordate in plus la o hotarare ... (vezi toată discuția)
Preluare casierie asociatie de proprietari ponomina ponomina Buna ziua! Intentionez sa preiau functia de casier in blocul in care locuiesc. Calculul intretinerii este facut de catre o firma cu care exista contract, dar ... (vezi toată discuția)