avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum recuperez banii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cum recuperez banii

Buna ziua. Cum trebuie sa procedez, sa recuperez banii dupa poprirea pe salariu+cheltuieli de judecata, daca am castigat procesul dar instanta nu a precizat astfel. Solutia din proces a fost urmatoarea: "Admite excepţia prescripţiei dreptului de a cere executarea silită. Constată prescris dreptul de a solicita executarea silită împotriva contestatoarei în baza contractului pentru emiterea unui card de credit în lei pentru persoane fizice CARDAVANTAJ nr. 542519/19.02.2008. Admite contestaţia la executare. Anulează formele de executare efectuate în dosarul de executare nr. 1697/2015 al BAEJ BEA şi CVD. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la data de 06.12.2017".
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 12:30, 12 Decembrie 2017
Nu ati solicitat intoarcerea executarii in cadrul contestatiei. Asadar, va trebui sa faceti o noua cerere privind intoarcere executarii. Daca la fond nu ati cerut cheltuielile de judecata, o puteti face, de asemenea, pe aceasta cale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu ce spune decizia aceasta crapu70 crapu70 Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Respinge exceptia netimbrarii. Respinge exceptia tardivitatii. Admite,in parte, contestaţia la ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - recurs ni_leta ni_leta Buna ziua Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o problema. Anul trecut am pus in executare 40% din cuantumul despagubirilor (Legea 10/2001) stipulat prin ... (vezi toată discuția)