avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... dare in folosinta gratuita a unui teren proprietate ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

dare in folosinta gratuita a unui teren proprietate publica, unei biserici

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
Un teren aflat in proprietate publica , dat in folosinta gratuita bisericii prin HCL , constructiile edificate pe acest teren de catre biserica poate beneficia de investitii din parrtea primariei? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
Soniaflorea19, utilizator

Alte discuții în legătură

Teren cu cladiri, teren retrocedat dar nu cladirile tobescu tobescu Buna seara, as vrea sa va supun un caz, multumesc pentru raspuns/ Am obtinut titlul de proprietate pentru un teren dupa decesul tatalui meu. Pe acest teren ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare ptr imobil Eugen Enescu Eugen Enescu Buna ziua! se poate introduce actiune in constatare pentru obtinerea unei hotarari care sa tina loc de titlu de proprietate pentru un imobil casa construit pe ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate ContSters277278 ContSters277278 Buna ziua, Problema pe care vreau sa v-o expun este urmatoarea: - In anul 2009 mi s-a eliberat un titlu de proprietate pe un teren intravilan aflat in ... (vezi toată discuția)