avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Tip de comert - cu ridicata sau cu amanuntul
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Tip de comert - cu ridicata sau cu amanuntul

Buna ziua,

Daca import produse din Asia de tip electronice/uz casnic (prize, intrerupatoare, becuri) ce tip de COD CAEN trebuie sa aleg.
Mentionez ca doresc sa le vand atat persoanelor fizice (comert cu amanuntul) prin site-ul proprui sau prin site-uri online terte, cat si catre persoane juridice (firme de dezvoltatori imobiliari) insemnand comert cu ridicata.
Le pot face pe amandoua pe aceeasi firma? Pe ce cod CAEN? Am descris bine activitatile?

Multumesc foarte mult.

Alte discuții în legătură

Acte necesare firma online doobrox doobrox Neata, as dori si eu sa imi fac o firma ... mai exact un site prin care sa vand produse it si electrocasnice ( incepand de la prize , becuri si alte dastea ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru intermediere comert cu electrice Eugenia04 Eugenia04 Buna seara, Doresc sa infiintez un SRL pe care urmeaza sa desfasor activitatate de intermediere comert cu electrice si electronice, mai exact: in baza unor ... (vezi toată discuția)
Nu stiu la ce cod caen sa ma incadrez? iulian_iti iulian_iti Am un SRL si as dori sa deschid un magazin carea sa vand l articole de inmormantare(sicrie,coroane ,prosoape, etc). Pe langa cele de sus as vrea sa vand si ... (vezi toată discuția)