avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare zbor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare zbor

Buna ziua.

M-am gandit sa-mi fac vacanta de iarna impreuna cu prietena mea in Cipru. Zis si facut. Ne-am rezolvat cazarea si am platit biletele de avion. Cluj- Larnaca ( 24.12-04.01). (zbor direct, 2:45 min)

Toate bune, pana dupa vreo 10-12 zile cand primesc un mail de la Vola, spunandu-mi ca zborul a fost anulat din "motive operationale".
De la call center-ul lor, mi s-au oferit 2 variante. Fie returnarea banilor, fie bilete la un alt zbor.
Pe site, aveau altul, in aceeasi data dar de la o companie diferita. bineinteles cu pret mai mare al biletelor.
SINGURA VARIANTA a fost in data de 27.12-04.01 cu escala la Londra. Adica o modificare a duratei de zbor (2:45 min la 9:30 min).
Nu mi se pare normal si as vrea sa fiu despagubit pentru acest lucru. Doar ca nu stiu cui sa ma adresez in aceasta privinta.

Astept raspunsurile voastre .Multumesc.

Alte discuții în legătură

Despagubiri morale blue air maggia87 maggia87 Buna seara! Ieri, 28 decembrie 2012, am avut rezervat un bilet de avion la Compania Aeriana Blue Air, Bucuresti - Larnaca. Avionul trebuia sa decoleze la ora ... (vezi toată discuția)
Bilet de avion (delta airlines & klm) ContSters309037 ContSters309037 Buna ziua/seara tuturor, M-am decis ca anul acesta sa imi petrec sarbatorile de iarna la 30 grade si mai exact in Filipine. De ce tocmai acolo ? Motivul ar ... (vezi toată discuția)
Pot obtine despagubire pentru anularea zborului din cauza grevei controlorilor? SanduCristinaTeodora SanduCristinaTeodora Buna ziua! Am o intrebare pentru cei care detin informatii despre cazuri similare situatiei nostre. In aprilie 2016 am fost intr-o vacanta la Bruxelles ... (vezi toată discuția)