avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii PFA nedepuse
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii PFA nedepuse

Buna ziua! Sunt PFA din anul 2010 si in fiecare an am depus la ANAF declariile 200 si 220. Am primit un plic precum ca pentru anul 2014 nu am completat formularul 600, m-am prezentat la persoana indicata in adresa ,iar acolo mi s-a spus ca pentru anul 2014 nu am depus declaratia 200 si 220 in rest sunt in regula . Cum pot demonstra ca si in acel an declaratiile au fost depuse. Mi s-a mai comunicat ca mi se va emite o decizie de impunere din oficiu pentru anul 2014 in jur de vreo 3000 lei, ce pot face in acest sens. Toate declaratiile au fost cu venit zero. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:47, 13 Decembrie 2017
Daca ziceti ca le-ati depus, mergeti la ei cu exemplarul din 220 si 200 pe care trebuie sa-l fi pastrat in actele contabile ale pfa-ului si o sa vada ca aveti pe el numar de inregistrare si o sa-l ia in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa radiat in anul 2014 tina1234 tina1234 Va rog sa ma ajutati Am avut un PFA din anul 2011 pana in anul 2014 cand l-am radiat am depus declaratiile pe acesti ani (220 si 200) dar nu am depus ... (vezi toată discuția)
Formularul 600 depus gresit LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata impozitata in SISTEM REAL, platitoare de TVA si tin contabilitatea in partida simpla. Problema mea se refera ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii pfa traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt traducator PFA, inregistrat la Adm. Financiara, in sistem real, neplatitor de TVA. Anul trecut in luna ianuarie am depus la Adm. Financiara ... (vezi toată discuția)