avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... schimb
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

schimb

am avut la vanzare un telefon galaxy j5 iar cineva m-a intrebat daca nu vreau sa fac un schimb cu el,dandu-mi la schimb un laptop asus. am acceptat si am pus coletul la posta. acum baiatul nu raspunde la telefon ,nici email,iar pachetul nu a ajuns la mine nici in ziua de azi. am ramas cu telefonul dat si nu am primit nimic la schimb.telefonul valora 800 lei. imi mai pot recupera banii?
Cel mai recent răspuns: mariusbt1 , utilizator 22:05, 12 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
daca am trimis coletul de buna voie ,este un schimb, nu sau cerut bani.pot face ceva cu politia sau ami spune ca daca am trimis de buna voie pachetul nu au ce sa faca decat sa ma adresez instantei. politia poate sa spuna : e ca si cum i-ai fi trimis unui prieten o scrisoare si l-ai fi dat pe mana politiei ca el a primito.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnselaciune pe olx mariusbt1 mariusbt1 buna ziua.am vazut pe olx,ca cineva are la vanzare o moneda de argint.am negociat cu vanzatorul ,ne-am inteles la pret si mi-a spus ca o trimite prin posta. ... (vezi toată discuția)
Furt din colet expediat prin fancourier elisg elisg Buna ziua, Problema este referitoare la un Laptop furat dintr-un colet expediat din Romania in Germania prin firma Fancourier. Datele sunt ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparaturi online cristi8 cristi8 Va scriu aici pentru ca ieri am luat o teapa pe [SITE]. Am licitat pentru un laptop. Am vorbit cu vanzatorul la telefon si prin mail-uri, mi-a oferit mai multe ... (vezi toată discuția)