Buna! Ieri seara am fost oprit in trafic,și la controlul cu etilotestul mi a ieșit 0,80 in aerul expirat.Am fost condus la recoltare,și din câte am înțeles se va dubla concentrația.Intrebarea mea este,oare ați auzit cazuri in care sa rămâi cu permisul?Din permis trăiesc,sunt șofer.Nu ma sperie dosar penal,amenda,etc,dar sa rămân cu permisu.Oare poate tine cont judecătorul de faptul ca trăiesc din asta?De când am băut ultimul pahar și pana la a2 a recoltare,au trecut aproximativ 4 ore.Oare am șanse sa rămân pana in 10???? Va mulțumesc,și ma simt ultimul om!Nu aveți idee cât de groaznic ma simt!Imi pare sincer rău!
In general se dubleaza in sange...depinde de ce (daca) ati mancat inainte/intre timp. Daca ati declarat ca ati consumat niste stixuri (ori nimic) e putin mai bine ca si parerea Organelor de cercetare/Instantei. Desi e mare alcoolemia in aerul expirat, poate aveti noroc si nu ajungeti pe Instanta... primiti amenda administrativa si retinere permis pe 90 zile. Daca ajungeti pe Instanta si obtineti amanarea aplicarii pedepsei, aveti permisul suspendat pe 90 zile iar in cazul amenzii penale anulat cu posibilitatea de a da de permis in 6 luni de la ramanerea def. a hotararii instantei sau 1 an in cazul suspendarii sub supraveghere (in aceste cazuri , daca nu vi se impune masura de a nu conduce anumite autovehicule pe perioada termenului de supraveghere)
Eu vreau sa recunosc tot,sa fiu cooperant,și sa ma “căiesc” pe bune!Nu va dați seama ce am putut sa fac!am 2 copii și sunt șofer de tir,doar din asta trăiesc.oare dacă fac o cere judecătorului și sa i explic toate circumstanțele credeți ca i s ar înmuia inima?Aveti cumva cunoștința se astfel de cazuri? Am cooperat cu poliția de la început,nu m am sustras de la probe, iar la testele care mi le au făcut la spital cu echilibru am stat foarte bine. Astea se consemnează undeva? Eram băut dar ma țineam bine,nu aveam probleme de vorbire sau de echilibru.Eu singurul lucru care îl vreau e permisu,in rest sa mi dea amenda și munca in folosul comunității cât vor,ca merit!
Foarte bine ati procedat! Bineinteles ca toate acestea conteaza! Regretul dvs. sincer (nu fortat) trece dincolo de niste bariere si poate conta! Sa speram ca veti avea si un gram de noroc!
Alcool la volan
cristy46
Buna ziua in data de 9 noiembrie 2016 mam urcat baut la volan dar nu am apucat sa merg si am fost oprit de un echipaj rutier.am fost dus la analize am suflat ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan
AndreiBota
Buna ziua in data de 19.02.2016 am fostt prins baut la volan 0,44 in aer si 1 la mie in sange o singura proba.
Va rog sa imi raspundeti ce mi se poate ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan
AlexMan92
Ajutoor..Am fost prins cu alcoolemie de 0.43 in aerul expirat.Am fost dus la UPU pt recoltarea probelor de sange.Mentionez ca am fost oprit de politie dupa ce ... (vezi toată discuția)