avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcool la volan. Oare poate ține cont judecătorul de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcool la volan. Oare poate ține cont judecătorul de faptul că profesia mea este aceea de șofer?

Buna! Ieri seara am fost oprit in trafic,și la controlul cu etilotestul mi a ieșit 0,80 in aerul expirat.Am fost condus la recoltare,și din câte am înțeles se va dubla concentrația.Intrebarea mea este,oare ați auzit cazuri in care sa rămâi cu permisul?Din permis trăiesc,sunt șofer.Nu ma sperie dosar penal,amenda,etc,dar sa rămân cu permisu.Oare poate tine cont judecătorul de faptul ca trăiesc din asta?De când am băut ultimul pahar și pana la a2 a recoltare,au trecut aproximativ 4 ore.Oare am șanse sa rămân pana in 10???? Va mulțumesc,și ma simt ultimul om!Nu aveți idee cât de groaznic ma simt!Imi pare sincer rău!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tytyrez77 , utilizator 21:40, 20 Decembrie 2017
Mentalitatea dumneavoastra este cea pe care ati precizat-o! Realitatea este ca cea mai mare parte a celor care au permis si minte pe care o folosesc nu au aceasta mentalitate. Nu va cautati scuze! Iar faptul ca va laudati ca nu va era afectat echilibrul este penibil. Va considerati mai presus de cei care stiu ca pierderea reflexelor este cel mai periculos lucru, plus pierderea inhibitiilor (adica mai exact nu mai judeci corect ce poti si ce nu poti fizic sa faci). Ia exemplu de la domnul care a gresit, a recunoscut si nu a mai pus gura pe bautura inainte de a conduce. Ati gasi scuze nu face decat sa te duca pe drumul gresit. Sper sa nu va suparati, dar consider ca un adevar spus la timp este mai de ajutor pe termen lung.
Nu stiu de ce ati inteles ca ma laud,nu ma laud deloc cu ce am facut,regret in fiecare clipa.Am nevoie de permis pt ca nu pot munci altfel. Ganditi va cum ar fi sa va pierdeti meseria pe care o face ti de 10 ani. Eu sunt in pom acuma. Imi pare rau, ati inteles cu totul altceva.Nu sunt mai presus de lege,accept si imi asum orice pedeapsa,si sunt ffff constient ca am gresit,si fiti sigura ca nu mai pun gura pe alcool inainte sa urc la volan. Voiam sa vad daca exista vreo sansa sa il pot lua inapoi.
Daca iti iasa la sange undeva sa zicem 1,30,,,,1,40 maxim ,cu un avocat bun sper sa iti dea cu amanarea pedepsei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan cristy46 cristy46 Buna ziua in data de 9 noiembrie 2016 mam urcat baut la volan dar nu am apucat sa merg si am fost oprit de un echipaj rutier.am fost dus la analize am suflat ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan AndreiBota AndreiBota Buna ziua in data de 19.02.2016 am fostt prins baut la volan 0,44 in aer si 1 la mie in sange o singura proba. Va rog sa imi raspundeti ce mi se poate ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan AlexMan92 AlexMan92 Ajutoor..Am fost prins cu alcoolemie de 0.43 in aerul expirat.Am fost dus la UPU pt recoltarea probelor de sange.Mentionez ca am fost oprit de politie dupa ce ... (vezi toată discuția)