Degeaba te căiești, nu te crede nimeni. Schimbă profesia pentru că alcoolismul este o boală și chiar dacă vei primii din nou permisul vei fi un potențial pericol public. Fi conștient de acest de acest aspect pentru binele nostru și al tău,
Am fost azi la IML, și nu pot plăti eu analizele.Au spus ca de doi ani nu se mai poate,trebuie sa aștept sa le ia poliția. Eu am bilet luat pt concediu in afara țării . Pot părăsi țara dacă nu a început încă urmărirea penală,sau ma pot trezi la aeroport arestat?Înca nu am nici o veste de la poliție,nu m a sunat nimeni. Voi trece luni sa văd .Si nu sunt alcoolic,beau de 3-4 ori pe an,ocazional.nici nu am timp in rest....
Trebuie sa solicitati organului de up sa platiti dvs contravaloarea probelor biologice, asa se procedeaza.
Puteti pleca fara probleme.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns. Ma deranjeaza ca te stigmatizeaza asa lumea,cand defapt mentalitatea tuturor nu e ''nu urc la volan baut ca e periculos'' ci ''nu urc la volan ca ma ia politia'' fiecare o cel putin o data in viata am baut,mai mult sau mai putin si am mers cu masina.Eu am venit din cursa pe la 23 seara,si la 00 30 am iesit la ziua unui prieten,am baut un vin pana pe la 3,m am certat cu prietena mea de la o neintelegere,si de gura ei sa u o mai aud am mers sa mi iau tigari.De la ce nervi aveam,nici nu m am gandit sa nu urc la volan.Am urcat din obisnuinta,i am dat cheie si am plecat.Am condus aprox 5 minute,si la 200m in fata benzinariei am fost oprit,fiindca ma sunase un vecin la 112 care auzise scandalul.Au venit si m au inconjurat vreo 4 masini de politie,de zici ca eram traficant de droguri. Asta era pe la 5 dimineata. In jurul orei 6 mi a fost recoltata ultima proba. Imi pare oricum nespus de rau,trebuia sa ma gandesc ca am baut si nu am ce cauta la volan. Sper din tot sufletu sa tina cont dnl Judecator de situatia mea,si sa imi ofere clementa, Mai cunosc un condamnat penal care nu are anularea dreptului de a conduce o tara,Eu am condus o masina. Legile sunt pt oamenii de rand oricum.... Va multumesc tuturor pt mesaje....Sunt in depresie de atunci,nu stiu care va fi viitorul meu,inspre ce directie se va indrepta viata mea si ce meserie imi voi gasi pe viitor.Simt ca pentru mine viata s a sfarsit...Acum imi dau seama ca era cel mai de pret lucru din viata mea,si as face orice s ar putea pt a mi-l redobandi.