avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... FORMALITATI PENTRU INVITATIE CETATEAN AFGAN
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

FORMALITATI PENTRU INVITATIE CETATEAN AFGAN

BUNA ZIUA,as dori sa stiu ce formalitati trebuiesc indeplinite pt a face posibila vizita viitoarelor mele cumnate ,cetetene afgane,in Romania,(sunt proprietar de imobil°)pt o scurta durata,dupa care vrem sa mergem impreuna in Italia,unde locuim(eu cu fratele lor,respectiv logodnicul meu)tot pentru o scurta perioada.ce acte si autorizatii trebuie sa obtina ele,ce trebuie sa fac eu?invitatie?viza de tranzit?etc
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
ROXANAPUSCASU, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme întâmpinate cu viza soțului meu egiptean la ambasada româniei Crina99 Crina99 Sunt căsătorită cu un cetățean egiptean de un an și trei luni .căsătoria a fost încheiată în Egipt.Dupa căsătorie am venit în România pentru a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- aplicare pentru viza sua kathman_andreea kathman_andreea as avea un pic de ajutor. As vrea sa aplic pentru viza america de turist . sau de logodna , inca nu stiu ceea ce stiu este ca imi doresc cat mai urgent sa ... (vezi toată discuția)
Concubina sotului in apartamentul familiei Pribeag Pribeag Sora mea : Coproprietara(75%) cu sotul (25%, a apartamentului de 3 camere(prin donatie din partea mea); au trei copii majori, (peste 21 ani, salariati); sora ... (vezi toată discuția)