avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proba cu martori în instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proba cu martori în instanta

Bună ziua. De 2 ani am achiziționat un teren pentru construcție casa. Persoana care ne-a vândut și cu care am interacționat era împuternicit de proprietarul terenului. Împuternicite ne-a promis ca se ocupa de extinderea retelei si racordarea la curent. La acel moment deținea o funcție în primărie și nu a dorit sa treacă aspectul legat de curent electric în contract, Cel mai probabil intenția sa era sa tragă curent prin intermediul primăriei. Intretimp a părăsit funcția publică și ne-am plătit noi curentul și racordarea. Care e șansă să recuperam prejudiciul în condițiile în care ni s-a promis la fiecare în parte ca el se va ocupa și va suporta cheltuielile pentru Curent. Menționez ca nu am fost toți de fata ca sa facă o promisiune colectiva în același timp- s-a promis la fiecare în parte fără sa fie trecut pe contract. Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:40, 13 Decembrie 2017
+ am găsit asta: cat de bine se încadrează situația mea? Art. 244 Noul Cod Penal Înşelăciunea Infracţiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii
Martorii constituie un inceput de proba ,daca nu completati cu alte mijloace de proba:inscrisuri,interogatoriu,sanse minime de castig

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate promisiune verbala de vinzare a unui drept sucesoral ContSters238389 ContSters238389 M-ar interesa sa aflu daca o promisiune verbala de vinzare a unui drept la mostenire este valabila. O cunoscuta a mea a aflat de curind de decesul matusei ei ( ... (vezi toată discuția)
Antecontract nerespectat, dezvoltator cu probleme Robert882901 Robert882901 Am incheiat un antecontract pt achizitionarea unui apartament in Brasov. Blocul deja in intarziere de 3 luni, celalat bloc facut de ei care este langa mine are ... (vezi toată discuția)