avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz

Bună ziua! Lucrez part-time la un call center de o lună și o săptămână (sunt și studentă în anul 2) și nu mai pot face față, efectiv îmi este greu să fiu plecată de la 8 dimineața până la 9 seara și nu am timp de nimic altceva. Mi-am dat demisia și trebuie să stau în preaviz până pe 12 ianuarie, lucru care îmi este imposibil deoarece se apropie sesiunea și nu am timp să învăț și nu vreau să-mi pierd bursa.
Ce se poate întâmpla dacă nu stau în perioada de preaviz?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2017
Amalia2323, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 13 Decembrie 2017
Vă mulțumesc mult pentru răspunsuri!
O să am probleme la viitorul angajator dacă nu mai merg acum?
Eu sunt hotărâtă să plec, mereu facultatea o să fie pe primul loc pentru mine. Eu nu-mi mai vreau nici salariul, nici bonusul în valoare de 400 de lei pe care l-am făcut luna trecută, vreau doar să scap de stres.
Nu veti avea probleme la noul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada preaviz ContSters255612 ContSters255612 Buna ziua!lLucrez de circa 3 luni in cadrul unui call center din Bucuresti,program de 4 ore pentru ca sunt student.Luni mi-am dat demisia deoarece as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Dupa cate zile/ore de absenta se poate desface contractul de munca conform art. 61 lit. a din codul muncii Anddy Anddy Buna ziua, Am inteles ca se poate desface contractul de munca doar dupa 3 zile de absenta? Este adevarat? Este valabil si in preaviz? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cim, demisie, preaviz dali_c dali_c Buna ziua, Am un salariat care si-a depus demisia, iar angajatorul i-a dat preaviz 45 zile lucratoare (fct. conducere) pana pe 23.11.2013. Cu toate acestea el ... (vezi toată discuția)