avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestație sentință definitivă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

contestație sentință definitivă

Bună ziua
Se poate face recurs la o sentința data de curtea de apel Ploiesti rămasă definitivă
Dacă da unde trebuie depus si ce trebuie să conțină?
Mentionez că nu am posibilități materiale să angajez un avocat
Daca hotararea este definitiva, de principiu s-a cam terminat, exista posibilitatea de a se exercita o cale extraordinara de atac, dar asta pentru cazuri strict si limitativ prevazute de lege.
Daca aveti posibilitati materiale, contactati un avocat sa studieze dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta mai drastica primita la apel. Liviu 71 Liviu 71 Cu respect. In urma conducerii sub influenta alcoolului de peste 0.80 am primit la prima instanta amanarea aplicarii pedepsei de 8 luni de inchisoare, cu 2 ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva de condamnare cu executare pentru trafic de droguri georgiaaa georgiaaa Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati...Iubitul meu a fost condamnat definitiv 3 ani si 8luni,pt tragic de droguri(7pastile).este prima lui fapta..la fond ... (vezi toată discuția)
Executare pedepse penale mac6 mac6 1.In situatia in care o decizie a curtii de apel este atacata cu recurs la ICCJ mai este definitiva si poate fi executata pana la finalizarea procesului la ... (vezi toată discuția)